Нови филми – Kill Command | Команда убий – 2016

Kill Command

 

Нови филми за роботи? Това е вече нещо интересно. След всички тези клипчета които гледате в мрежата, за роботи които се търкалят, правят от деца или други подобни, понякога не сте ли се замисляли, че филмът „Терминатор“ може да се окаже в един момент от човешката история, съвсем реален? Какво им пречи на машините наистина да се обърнат срещу нас? Някаква антивирусна защита ли? Дори и те да не го направят сами, някой хакер, ще реши че може да си играе с някой огромен робот. Нека обаче да не се откъсваме от темата.

[sgmb id=“1″]

Филмът наистина много напомня за „Терминатор“ но тук машините изглеждат къде по-свирепи и унищожителни. Естествено, нищо не може да се сравни с това старо ходещо желязо, но нека да видим този филм и да разберем за какво точно са създадени. Тяхното име е съкращение на разузнавателен робот или по-точно такъв, които се учи в движение. Това да не е еволюирала форма на Джарвис от Железният човек?

Горски терен, оръжия и тази мацка с тези компютърни очи, това вече става прекалено интересно за всички нови филми. Какво общо има момичето и защо очите и са такива? Да не би тя самата да е машина и определено жената на Джарвис? Един от роботите можем да различим, че е командир на база или изобщо на цялото роботно нашествие.
Трейлъра определно показва прекалено малко, за да видим нещо повече от наличната информация. Защо са построени тези роботи, за кого, с каква цел и още доста други въпроси ще се изяснят, едва когато излезе, което се предполага да стане по-късно тази година или началото на следващата.
Вижте също –Ghostbusters 2016 | Ловци на духове 2016

Споделете вашето мнение долу в описанието за тези нови филми. Кажете какво мислите за филма и дали бихте отишли да го гледате на кино или вкъщи. Кажете ни и какви подобни филми, желаете да ви покажем. Вашите коментари биха ни помогнали повече от колкото си мислите.