Нови филми – Keep Watching – Продължавай да гледаш 2017

нови филми

Готови ли сте за нови филми в един мотел?

Добре де, мотел може да не е най-точното описание. Може би къща под наем би било по-правилно. Вероятно сте виждали подобни филми, но смятаме, че този надминава очакванията. Начините, методите, страха, дори мястото са толкова различни и интересни, че няма как всеки фен на ужаса да не види филмът.

Нови филми с маскирани убийци? Защо не? Заглавието е малко объркващо, но въпреки това филмът наистина изглежда добре. Става дума за семейство с две дъщери (мислим, че толкова видяхме) трябва да пренощува в къща под наем. Така ние разбрахме, накрая може да се окаже, че къщата е на баба им.

Нови филми с нови убийци?

Нещо такова. Макар маската да ни е доста позната, сценаристите са се опитали да направят някой промени, като кръв около устата. Дали са успели? Това семейство бива наблюдавано по всякакъв начин – камери навсякъде и естествено – номера. От зловещи по-зловещи, номерата на насилника стават все по-страшни и мъчителни. Всичко е добре изиграно, телефоните ги няма, няма как да излязат, естествено всичко навън е тъмно.

Вижте също – Flatliners – На ръба на смъртта – 2017

Как наистина да не се заинтригуваш от подобно заглавие? Единственото което ни кара да се чудим е колко човека са? Ако се замислите, едва ли е възможно един да ходи из цялата къща, да поставя тези различни капани и дори да сменя каналите по телевизорите. Всичко изглежда направено от няколко човека, но ние виждаме само този костюмиран откачалник. Какво може да иска от семейството? На пръв поглед, дори го казва „Защото е забавно“. Малко филми обаче остават така. Вероятно има скрит мотив, но това ще разберем като видим филмът.