Нови филми – Just Getting Started – Едва сега започваме 2017

нови филми

 

Нови филми с Морган Фрииман?

Ок, защо не? Човекът може и явно още ще ни забавлява. Този път е избрал нещо много интересно и различно – собственик на старчески дом. Поне така аз го разбирам. И то не какъв да е собственик – той е най-уважаваната личност в този старчески дом. Всеки го харесва, забавлява се с него и няма от какво да се оплаче. Ако съм разбрал правилно, то да живееш в този старчески дом си е направо приказка.

Дори във всички нови филми обаче има лош край!

Не казваме, че филмът свърши! Виждаме един нов играч на хоризонта, които явно има намерение да покаже на всички наоколо, че техният домакин, не е толкова добър. Може би пък има друга причина, поради която да се заяжда така със стареца. От тук започва интересната част на филма. Двамата започват да си погаждат номера, да се чудят как да изложат другия или да го прецакат и естествено – всяка ситуация е по-комична от предишната. Пък и защо не? На толкова много нови филми им трябва нещо подобно.

Вижте също – A Bad Moms Christmas – Коледата на лошите майки 2017

Странното обаче е, че не можем нищо друго да кажем за този филм! Не виждаме някаква различна развръзка, нещо по-различно, нещо нестандартно и прочее. Какво може да искат един от друг? Дали това е преработена история на правилника и нарушителя? Ще видим ли нещо по-различно от старите кавги за територия или това ще е поредната филмова програма на борба за територия?