Нови филми – Jumanji: Welcome to the Jungle – 2017 Джуманджи

нови филми джуманджи

Най-накрая, нови филми от които се нуждаем.

Стига де, първият филм беше пуснат преди 22 години. Това е цяло поколение. Всичкият ужас в този филм, всичкият екшън, страх и вълнения трябва да се преродят отново. Пък и без това видяхме толкова много нови филми, които са преработени стари или техни продължения. Тук има уловка обаче, която също видяхме в „The Rings 3“ – преминаване към дигиталният свят. В „the rings 3“ обаче, директно минахме от видео касети на преносими файлове, а в Джуманджи от картонена игра до 16 битова такава. Не прескочихме на нещо компютърно, а си останахме в миналият век. Доста интересен избор.

Нови филми – нови случки.

Вижте също – The Dark Tower – Черната кула 2017 Стивън Кинг

Няма да видите нищо от това, което сте запомнили от предишното Джуманджи, освен прехвърлянето в света на играта. Група тинейджъри, които са наказани от училището си за провинения, трябва по чистят мазето. Добре, но това не е чак като затвор? За тях е и някой дори нямат намерение да свършат нещо,докато не намират тази игра (някой е създал омагьосана телевизионна игра). Какво толкова може да се случи, ако натиснем „старт“ бутона?
Избирате си герои с които да играете и се впускате в тропическата джунгла. Някой от вас, ще е мъж, някой жена и обратното, мускули, мозък и какво ли още не ви очакват във всеки един отделен герой, но каква е вашата цел? Тези от вас, които са гледали първият филм, ще се досетят – играеш до края на играта. Добре де, ама тука е доста по-сложно, има доста по-добра графика и съответната графика може и да те убие. Дали нямат допълнителни животи?

Такива нови филми обаче, доста често са с някакви нетипични актьори. Смятаме обаче, че точно в този актьорският състав е избран много подходящо с изключение на момчето от Джонас. Той вероятно ще е някой ученик, които се е заклещил в играта или дори неин създател. Не изглежда на снимките да идва от друга ера, но пък знае ли човек.