Нови филми – Jason Bourne – Джейсън Борн 2016

Jason Bourne нови филми

 

Нови филми с всякакви агенти на различни разузнавателни агенции ще има и за напред, ама на този не му ли бяха прави някакъв филм преди или просто ние сме в грешка?
Дори и да не са, нека да видим за какво става дума, но този път, ще започнем от по-далеч и отвън навътре.

[sgmb id=“1″]

Нови филми с шпиони има, но този е прекалено, прекалено клиширан. Вижте го – хакерски атаки над парламента, шпионин трениран за супер войник, които после се изплъзва от властите и изчезва безследно. За колко филма се сетихте до сега през последните 5 години, които са ви показали същият сценарий? Доста станаха май. Точно затова говорихме, че ще започнем отвътре навън – от голямата картина към малката.

След като вече си изяснихме, че целият филм, ще е едно голямо клише от гледна точка на историята, да видим дали няма нещо интересно в сцените. Но за съжаление и там нищо интересно не се вижда. Стандартните престрелки, сблъсъци на автомобили, големи оръжия и прочие.
Вижте също – War Dogs – Военни кучета 2016

Наистина, ако филмът е толкова зле, колкото се вижда от трейлъра, няма смисъл някой да ходи да го гледа.

Но все пак, длъжни сме да ви покажем най-доброто, което можем да ви дадем, дори то да не е най-доброто. Хакерска атака над централното разузнаване, после да преследват избягал шпионин си е прекалено повтарящо се. Има обаче и една хубава страна – не знаем напълно историята. Както във много трейлъри на нови филми, не се споменава историята: как е започнало всички, защо го правят и дали има място за щастлив край. Поне на това можем да се надяваме, че не са го оплескали и в това отношение. Може да се окаже с някоя интересна история, развръзка, няма да е лошо да има и някой женски характер, да вкара малко драма и той. Какво мислите вие, бихте ли го гледали или ще е пълно клише за разлика от други нови филми?

Споделете публикацията.

[sgmb id=“1″]