Нови филми – Jack Reacher 2 – Never go back 2016

нови филми

Нови филми с Том Круз колко още ще гледаме? Този обаче, обещава да е брутален екшън с много бойни сцени и всякакви холивудски трикове. Как според вас този човек оцелява толкова?

[sgmb id=“1″]

Това е наистина загадка. Толкова много стрелят по него, толкова много бива преследван, бит и какво ли още не, но той просто продължава да се движи напред и да не се предава пред никой. Следващият терминатор!
Вижте също – Mechanic: Resurrection – Механик: Възкресение

Нови филми имаме за вас, точно този екшън, които ви липсва най-много – якият.
Главният герой, Джак, отново се забърква в някакви конспирации на държавата. Този път обаче, не знаем дали се опитва да избяга от тях, да се укрие някъде или иска да се върне във армията.
Въпросното телефонно обаждане, което води с момичето в началото изглежда доста интересно, защото ни кара да се замислим, колко силно тя иска той да се върне в армията, защото там винаги има нещо за оправяне.
Дори обаче да не се върне, той вече е замесен в конспирация. Ирак винаги е бил сцена за нови филми, този тук не е изключение. Цял взвод войници е избит, а момичето изглежда да е единствената оцеляла. Поръчкови убийства къде ли няма, но това изглежда прекалено подозрително, още повече като момичето е хвърлено в затвора.

Какво може да направи Джак тогава? Ще отиде да я спаси по най-бруталният начин, които можете да си представите и ще излезе дори с полицейска кола. Тези нови филми не спират да изумяват.

[sgmb id=“1″]
Жалко само, че в много нови филми не се казва малко повече за самата история, преди самият филм. Нищо не знаем какво ще стане по-нататък, как ще се развият нещата.
Първият филм излезе преди година, като там сюжета беше много подобен, да не кажем идентичен, да видим какво с какво ще ни изненадат тук. Дали ще има нещо повече, някой от по-висок ранг или само старите престрелки както във всички нови филми, базирани на стари врагове?