Нови филми – Isolation – Изолация – Трилър 2017 Tricia Helfer

нови филми

 

Искате ли нискобюджетни нови филми?

Ето го и нашето предложение точно за такива нови филми тогава. Историята поне е малко по-различна. Нещо по-съвременно, нещо по-възможно и дори малко шантаво. Като този с шапката например – защо постоянно ходи с този пистолет за пирони? Вече това ли ще замени пистолета в американските филми?

Дано не, защото точно този пистолет за пирони не е много подходящ за нови филми. Ние обаче трябва да се насочим към историята на филмът. Ако искате да избягате от всички и всичко къде бихте отишли? Вероятно стандартните места вече са ви минали през ума, но в този филм, ще видим една нова идея за това, какво може да правите, ако сте решили да избягате от всичко и всички.

Нови филми – нови идеи.

Остров насред океана. Без закони, без полиция, без нищо. Двамата ни главни герой са решили, че могат да избягат и да се усамотят, но причините за това, ще разберете като видите филмът. Те и както всички други на острова си имат своите причина за усамотяване, но всеки крие своите тайни. По-големи, по-малки от другите, всеки бяга от нещо и този остров се оказва чудесно спасение.

Докато не разбират, че тримата живеещи тук са на съвсем различно мислене и идея за изолация. Оказват се убийци и може би изнасилвачи, не се споменава точно. Това в което тяхната изолация се превръща е борба за спасяване. Въпросът сега е до къде могат да стигнат и защо не могат да избягат? Защо островът няма толкова елементарен начин за комуникация с външният свят?

Вижте също – Black Butterfly – Черна пеперуда 2017 Антонио Бандерас

Ще кажете, защото искат да са изолирани? Но какво става при подобна ситуация? Идва ли някой на помощ или трябва сами да се справят? На трейлъра положението е точно такова. Ще разберем всичко с подробности само когато видим целият филм. Не очаквайте да го видите в кината, такива ниско бюджетни филми не стигат далеч.