Нови филми – Iron Fist – Железният юмрук 2017

нови филми

 

Нови филми и нови герой от вселената на Марвел ни очакват през 2017.

Дата на премиерата – 17.03.2017

Например този може да се окаже доста нов герой за много почитатели на киното. Явно върви по Нетфликс и сега са решили да правят филм за него.

Това е добре, защото доста сме ви писали, как нови филми са идея от стари такива. Този поне е плод на нещо различно.

Да си поговорим за историята на нови филми.

Поне имаме интересна история, която мисля, че сме виждали и преди. Монах, които се оказва да е по-надарен от колкото си мисли. Проблема на главният герой тук е, че нормалното ежедневие е поробило неговата преценка, неговите способности и той не може да ги развива.
Ще е интересно да разберем, как точно му е минало през ума да седне и да медитира, да си спомни всичките тези моменти и спомени за миналото си. Какво го е накарало да се превърне в този уникален герой. Ако някой от вас е гледал нещо по нетфликс, може и да знае, но ние не спадаме към тази част.

Каква ли е каузата му?

Няма значение какви са нови филми, кауза винаги има. Някой се бият за отмъщение, други за надмощие, трети за спасяване на народа. Каква ли е целта на този тук. Не изглежда да има някаква корпорация зад него която да го контролира или да му нарежда кое точно и как.

Вижте също – Assassin’s Creed 2016 – Орденът на асасините

Монасите и те са любопитни. На какво ли са го обучавали и дали неговата дарба е само негова или ще се загатне, че всеки има такива сили, стига да ги отключи?

За избора на актьор нищо не можем да кажем, изглежда доста прилично, не са сбъркали. Но колкото и да задаваме въпроси, на които ще получим отговор, чак когато филмът се появи на големият екран. Очакваме нещо наистина ново и различно, за сметка на много други нови филми.