Нови филми – Iron Danger – Желязна заплаха 2017

нови филми

 

В нашият сайт има много трейлъри на нови филми. Такова нещо обаче до сега не сме виждали!

 

Да сме виждал откачени и неразбираеми филми, не е като да няма, но  този просто е пълен с въпроси! Нови филми или не, може ли толкова шантав филм да направят, че трейлъра нищо да не подсказва?

Виждате една група мъже въоръжени с различни оръжия и един с мотика. Държат някакъв ключ и вървят към някаква каменна плоча. До тук нормално начало, нищо кои знае какво. Отключват въпросната ключалка и от земята излиза стена наподобяваща защитна на дворец.

Вижте също – Passengers – Пътници 2017 Космическо приключение

Ще си кажете – А, тук има замък с някоя хубавица?

Изобщо не си го и помисляйте. В такива нови филми няма нищо предсказуемо. Този филм спада към онези ниско бюджетни продукции, че изобщо не се разбира.

Стигнахме до стената. В нея има железни кучета роботи.

Всеки от нас очакваше нещо зверско, някое чудовище с пет ръце или шест очи, но не! Железни кучета роботи. Всяка година всички нови филми продължават да измислят все нови и нови неща.
Излиза и най-голямото куче, отскока му определено е покъртителен. За да продължи с изненадите, филмът дори решава да стане още по-откачен. От главното куче излиза човек, които изключително много прилича на вампир. С тази бяла кожа и зъби няма на какво друго да го оприличим. Нека да не забравяме темата на този филм – откачено. За капак, този подал се човек може да реве като дракон!

Наистина, получи се доста откачена комбинация за нови филми. Какви са тези мъже, какво ще правят с тези кучета? За капак, нали помните мъжа с мотиката – тя очевидно е оръжие с птица на него. Представете си колко хора ще се изсмеят на това да победиш куче робот с мотика!

Наистина откачен филм, нещо ново в киното определено, но до колко ще е хубав, не се знае. Както ви казахме, ниско бюджетните филми не се носят с голяма популярност ако сюжета не е направен и изпипан.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ADuAGYUGEMQ