Нови филми – Into the Forest – В гората 2016

нови филми

 

Нови филми на тема гора още ще видим ли? Май няма отърване от тях, но поне си заслужават. Нека да видим какво, ще кажете за този.

[sgmb id=“1″]

Както си седите в хижата, изведнъж токът изгасва, водата спира и няма никакъв сигнал. Пълна липса на какъвто и да е вид комуникация. Това сме го виждали и не само в нови филми. Добре де, обаче когато двете сестри излизат за да потърсят провизии за своята хижа, се оказва, че всичко в града е свършило – магазините са празни, бензиностанцията не работи защото няма и гориво, какво става?

Нови филми или не, това да изчезне всичко което човекът е създал, не е толкова лесно. Естествено, кога друг път в нови филми сте виждали да можете да разберете сюжета още от трейлъра? Историята ще я видим, когато филмът излезе по екраните, но дори и без целият филм можем да разберем, че става дума за глобален апокалипсис, тъй като всичко е изчезнало и всеки се бори за своето оцеляване.

Вижте също – Novi filmi – Transformers: The Last Knight 2017

Такива нови филми буквално те карат да се замислиш – какво би правил, ако нещо подобно наистина се случи?
Естествено, помагаш първо на най-близките си в този случай – сестра ти. Двете момичета, ще трябва да си помагат една на друга, докато не се намери някакво решение на тази откачена ситуация, защото на клипчето дори не виждаме да имат някаква помощ, а само проблеми. Дали няма военни останали или изобщо някои, които може да им помогне?

Странен трейлър, концентриран само върху борбата на двете момичета, но нищо не се казва какво става след това – дали ще има спасение, дали някой ще ги изяде (подивяла мечка например или еволюирал таралеж). Тези създатели на нови филми трябва да се научат да правят по-читави трейлъри за филмите си. Само, ще гадаем ли тука? Остава да чакаме и да видим какво, ще ни предложат с това горско предложение.

[sgmb id=“1″]