Нови филми – Insidious: The Last Key – Последният ключ 2018

нови филми

 

Нови филми с нови загадъчни истории и мистерии.

О,да. Време е да видим мястото на всичкото зло, което видяхме в предишните филми. Дори обаче да разберем как, защо и кога, ще трябва доста сериозно да помислим върху този филм. Например, дали ще има нещо общо всичко това с тези ключове? Ключ тук, ключ там, още в началото а после и пръстите на този демон – доста струпване на ключове. Дали са свързани по някакъв начин с главната героиня или не, ще разберем в самият филм.

Нови филми, които те карат да не си купуваш къща!

Определено след като изгледа човек нещо подобно и започва да размишлява, дали наистина му трябва къща. До колкото разбираме от трейлъра, младото момиче е заживяло в тази къща, която е родната на нашата любима връзка с демони. Защо обаче домът е толкова обитаван? Защо нищо не се споменава за него в първите части на поредицата? За съжаление, няма да видите нещо изключително различно във филмът – нови филми или не, това е положението. Очаквам по-скоро да видим нещо, което е свързано с демони, но не е правено до сега.

Вижте също – Toxic Shark – Токсична акула 2017 Ужас

Някой нов тест за тяхното съществуване например. Подсказка за това имам, след като жената видя този затвори и всичките тела излизащи от него. Това може да са нейните предци, а може и просто да са поредните ужаси и демони. Нищо не може да се каже със сигурност, докато не видим целият филм. До тук обаче историята ми харесва. Остава само да разберем какво е значението на всички тези ключови пръсти, кое беше момичето в началото на трейлъра и дали това не е самата главна героиня като млада? Много въпроси, но ще си отговоря на тях през Януари.