Нови филми – Ingrid Goes West – Ингрид отива на Запад

нови филми

 

Любимите ми нови филми!

Непринудени, нещо ново, нещо различно, нещо интересно и най-вече актуално. Толкова много хора имат различни профили в социалните мрежи, че няма начин да не се намери начин и да ги изнудваш. Не говорим, че тук ще стане точно така, но пък е много интересно да видим какво може да направи едно момиче при липсата на приятели.

Нови филми – нови идеи за преследване онлайн.

Ингрид – нашата главна героиня и отчаяно лице. Университета (или колежа, не знам.) вече е преминал, но по някакъв начин тя не държи контакт с приятелките си. Самотна, може би без работа и по цял ден гледа телевизия. Вероятно има момиче на което завижда, защото я напръска със сълзотворен спрей, ако не видяхте. Доста тъжна картина като цяло. Защо обаче да не отиде в Калифорния и да започне да пълни профила си в социалната мрежа с какви ли не снимки и да се прави, че е известна?

Вижте също – Just Getting Started – Едва сега започваме 2017

Ок, не е толкова страшно, но това е само началото. Ингрид взима нещата в свои ръце (както трябва да е във всички нови филми) и краде куче, за да се сближи с знаменитост в инстаграм. Нещата се получават, но Ингрид започва да задълбочава нещата все повече и повече и от това се получават все повече и повече глупости. Разберете сами.