Нови филми – Independence Day: Resurgence

Нови филми - Independence Day: Resurgence  2016

 

Нови филми създадени от стари такива, явно има още, след като този е продължение на филмът от 1996, които пожъна голям успех и все още можете да го видите. Какво обаче да очакваме от продължението?

[sgmb id=“1″]

Уникално продължение, това можем да очакваме. Само трейлъра на разкрива толкова много, че трябва да се гледа и целият филм. Историята е почти същата с тази разлика, че и хората и нашествениците са се готвили 20 години за да се бият отново за планетата Земя. Нови филми, нови извънземни? Не, те са си доста като предишните, но еволюирали и с по-мощни оръжия. Същото се отнася и за човешката раса, която за тези 20 години се е подготвяла с нови оръжия, самолети и войска. Дали обаче имат шанс да оцелеят след всичко, което се вижда на трейлъра?
Вижте също – Jason Bourne – Джейсън Борн 2016

Трейлъра е уникален, няма спор, но с толкова много разруха, просто се чудим, как хората биха могли да живеят спокоен начин на живот или дори да се опитат да възстановят сегашният си след унищожението? За разлика от много други трейлъри на нови филми, тук имаме доста разкрития, като това кои е участвал във битката преди 20 години и че няма да го видим отново, децата на няколко от първите капитани също ще продължат борбата за територията ни.

Както ви казахме, виждаме голяма част от историята на филмът. Ще се бият, ще има разруха, явно и ще се борят да ударят с последният кораб, жени ще плачат и прочие и прочие. Това което още не е станало ясно и вероятно няма да стане, докато не изгледате филмът, е дали ще има продължение на това? Дали някой, ще се опита отново да нападне планетата и ние вече с последни сили ще се опитаме да я спасяваме и ще загинем вероятно или ще има друг развой на нещата, ще видим, само когато изгледаме филмът.
[sgmb id=“1″]

Междувременно, няма да е зле да пуснат още някой трейлър за този филм, понеже много нови филми имат по няколко трейлъра. До кога ли ще чакаме?