Нови филми – Imperium – Империум 2016 Даниел Радклиф

нови филми

 

Колко нови филми с Даниел Радклиш, ще видим още? Това момче, след като свърши Хари Потър, просто се разбива да се снима всяка година. Дали не се бори за оскар?

[sgmb id=“1″]

[indeed-social-locker sm_list=’fb,tw,’ sm_template=’ism_template_4′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=3 sm_d_text=’

Сподели
За да прочетеш

‘ ism_overlock=’default’ ]

Това е вторият филм, които чакаме с Даниел, като първият е за швейцарското ножче. Там определено ще има голяма доза смях, докато тук е по-концентриран върху реални събития и условия.
Нови филми с Даниел е трудно да се каже, че са насочени към един и същи тип, но определено са различни и уникални.

Тук, ще говорим за нарастване на гражданска война или по-точно казано – бунт. Много хора по планетата, не одобряват своите държавни лидери и в някой страни, това взима други мерки. Тук се събират гневни тълпи, протести, понякога се сформират и религиозни движения. Целта на нашият главен герой, е да се внедри в едно такова общество, като той е полицай. Няма много нови филми с подобна идея във филм.

Това, ще е доста трудно, понеже Радклиф (не знаем точното име на героя) явно следва прекалено стриктно полицейските укази. Ще трябва да се държи като бунтар, да действа, да се облича като такъв, нещо което изобщо не е по неговата част.

Вижте също – 2PAC – All EYEZ ON ME 2016 movie

Както всички нови филми, тук също не разбираме с каква цел го прави? Защо му е да се внедрява в такава банда бунтовници и дали няма втора? От видеото се вижда, че Радклиф, не се опитва да се внедри в една банда, ами май в две. Това естествено, ще разберем в последствие, щом видим филмът.
Дали накрая, няма да иска да се присъедини към тях, да види, че каузата им изобщо не е толкова лоша и че си заслужава преследването или ще си свърши работата и ще бъде повишен? Каква обаче е неговата задача в тази мисия? Да събира информация, да намери местоположението на нещо откраднато или да се опитва да ги разбие от вътре?

Жената – мястото за всяка дама.

[sgmb id=“1″]

На тези и много други въпроси, ще си отговорим когато видим филмът.

[/indeed-social-locker]