Нови филми – I.T. – филм на Пиърс Бросман филм 2016

нови филми

 

Нови филми с хакерски атаки? Това го нямаше скоро.

 

Последният нов филм които видяхме с хакерски атаки, беше последната версия на умирай трудно. Вие може да знаете и нещо друго, но на нас това ни е известно.

Нека да разгледаме самият филм. Интересното е, че сюжетът е доста реалистичен и напълно реален (поне до някъде).
Всеки е чувал за тези хора, ИТ хората, които отговарят за компютърната техника в офиса. Те винаги са насреща при проблеми с техниката, винаги са готови да помогнат и прочее. Да, но тук нещата се развиват много различно, както във всички нови филми.

Шефът на тази голяма компания има проблем с компютъра и извиква своят специалист. Той е толкова благодарен, че го кани на вечеря у тях. Всичко минава гладко, шефът има хубава дъщеря, но това което се забелязва повече е, колко къщата е направена от технологии. Дори прозорците изглежда да са направени от компютърни екрани.

Всичко е толкова компютъризирано, че направо си проси тестването.

Вижте също – Imperium – Империум 2016 Даниел Радклиф
Това което не можем да разберем е, по каква причина се провокира тази ярост към шефът? Дали е от това, че го изгони като непознат или има друга причина. Както при всички нови филми, не можем да разберем нищо от трейлъра, затова ще чакаме.
Естествено, каквато и да е постъпката му, ИТ мениджъра решава да започне масивна атака срещу шефа си. Толкова е голяма, че буквално си задаваме въпроса – каква е причината да се опиташ да навредиш на човек толкова много.

Едва ли е, защото са те изгонили от някаква семейна вечеря?
Дори и да не е това, Пиърс решава да отвърне на атаките по старомодният начин – когато нямаше компютри. Изважда прашният мустанг и решава да покаже на какво е способен.

Определено интересен филм, определено интересни възможности за история, наистина ще си заслужава да се гледа.

[sgmb id=“1″]

Всички нови филми от това естествено, компютърното са ни караме да се замислим, до колко сме готови да обгърнем живота си изцяло от компютри? Можем ли да се защитим от тях и хората, които стоят зад тях?