Нови филми – I Kill Giants – Аз убивам великани 2018

нови филми

 

Нови филми и великани?

Определено, това е заглавие, което да промени малко киното за тази година. Нещо, което е интересно, написано от известен автор и достатъчно различно, за да не го виждаме във всеки втори филм. Ще видим как едно момиче, което наистина изглежда лудо, убива великани. Е на това, ако не му се казва нов сюжет, не знам какво друго може да е. Още в началото на трейлъра се вижда, че момичето се занимава с убиването им, но от къде изобщо е разбрала за съществуването им?

Нови филми и по-странни герой.

Момиче в училище, като всеки нормален тийн има хоби, но не като останалите. Буквално може да си помислите, че тя прави някакви заклинания, магий и всякакви други вуду неща. Книги, драсканици, черепи и прочее. Всичко това само и само да убива великани. Явно никой не я разбира, дори близките й, посещава психиатър и защо носи тези мръсни заешки уши?

Вижте също – Annihilation – Унищожаване 2018

Нещо определено не е наред с хлапето, но явно се справя с великаните. Това което разбираме от трейлъра е, че те отнемат добрите спомени на хората (щеше да е по-интересно, ако беше нещо по-брутално). Все още продължаваме да се питаме от къде тя знае за тях и кои я е научил? Роднина вероятно, близка среща в миналото с гигант? Кои знае, ще трябва да изчакаме филмът да излезе на кино за да разберем.