Нови филми – How to Be a Latin Lover – Как да си латино любовник

нови филми

 

Малко смешни нови филми през 2017?

За сега листът с такива нови филми наистина е малък, но този обещава да го обогати. Изключително интересен, забавен и дори ще погледне светът от една различна точка – когато си похабил младостта си за да ходиш с богата старица. За точи човек обаче, едва ли е похабяване. Живее си толкова охолен живот с всичко което пожелае, но докато старицата не му изневерява.

Как е станало това, след като тя постоянно изглежда сякаш и е за последен миг, не ни е ясно.

Нови филми като този трябва да има по-често!

Историята далеч не свършва до тук. Тя едва сега започва. Тези филми, които преминават през няколко години, дори над 10 от живота на героите са изключително интересни. След като се е разделил със старицата, която проверява дали диша с огледало, главният ни герой решава да се сети, че има племенник.
Защо да не отиде и да ги навести за известно време? Ще опознае семейството и ще реши какво да прави с останалата част от живота си. Но филмът съвсем не свършва тук.

Време е в новите филми да намерим и нова любов.

Точно това се случва с дядото, когато разбира, че бабата на съученичка на племенника му е толкова  апетитна. Какво правим сега? Съюзяваме се с хлапето като му помагаме да заговори момичето което харесва, а за дядото остава бабата. Реално погледнато – всеки печели.

Не всичко е толкова просто обаче. Ще минат през какви ли не комични ситуации, случки и нелепи истории, докато и двамата не постигнат своето – надяваме се. Филмът наистина изглежда интересен, забавен и възможен за гледане от цялото семейство, въпросът е какво ще стане от последната сцена в трейлъра?

Вижте също – Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul 2017

Дали дядото ще успее да впечатли бабата, дали малкият, ще заговори момичето, а изобщо – коя е тази блондинка с котките? Нея я видяхме само два, три пъти и никаква сцена или нещо повече за нея.