Нови филми – Hotel Transylvania 3: Summer Vacation – 2017

нови филми 2017

 

Когато очакваш нови филми, а то!

Така де, всички очаквахме третата част, но просто не беше продължението за което поне аз си мислех. Дракула вече има внуци и имат някакъв проблем, не могат да се превръщат или още по-лошо – не са чудовища! Но какво разбирам аз в крайна сметка от нови филми! Не съм им режисьор, че да кажа, че корабен круиз, ще е нещо подходящо.

Нови филми с нов потъващ Титаник?

А? Не, не, тук нещо се бъркате. В началото и аз реших, че кораба е Титаник (все още има надежда), но това е просто магически круиз. Цялото семейство има нужда от почивка и смята да пътува с кораб с всякакви удобства. Малко е странно обаче, че виждаме някой същества, които също са в хотела. Да не би да са преместили хотела на кораб? Друг интересен въпрос е – защо Дракула го е страх?

Вижте също – Peter Rabbit – Питър Заека – 2018 Анимация

Естествено, причините може да са много, но определено си личи, че не му е много весело на кораба. Дори след като вижда баща си. Нищо от това обаче няма да ни попречи да се посмеем на ситуациите в които тези чудовища изпадат. Няма да се налага дълго ревю, защото всичко е показано на трейлъра. Почти всичко!