Нови филми – Hands of Stone – Ръце от камък 2016

нови филми

 

Още колко нови филми за бокс ще гледаме?

Този ще е третият до сега. Тук обаче има различна гледна точка, това е единственото което го отличава от предишните няколко нови филми.
Гледната точка тук е за сметка на треньора. Тук гледаме превърналият се в легенда вече Робърт Де Ниро, които трябва да обучи следващият велик боксинг шампион.

Вижте също – Kong: Skull Island – Конг: Островът на черепите

Трейлърът не ни казва много, както винаги.

Става дума за това хлапе, което цял живот се е борило и се е било и сега е време да се изправи на професионален ринг, но явно няма треньор. Де Ниро излиза на ринга с тази идея. Той казва, че повече от 10 години не е стъпвал на ринг. Дали това става дума за бокс или треньор?Нови филми с такива истории вече започват да излизат по-често и по-често. Интересно е да разберем, каква ще е историята на тренера. Дали изобщо ще кажат нещо повече за него, как е стигнал до тази позиция, защо избират него.
В трейлъра също ще видите, че играчът също се провала срещу този захарният. Какво го кара да падне? Дали техниката на противника, дали някакво вътрешно желание или този които звъня по телефона не е намислил нещо друго? Ще разберем само след като изгледаме тези нови филми.

След провала играчът явно трябва да мине през цяла редица хора, за да се докопа до противника си. Не знаем дали това е на сто процента така, но нови филми, какво да ги правим. Изглежда, че завръщането ще трае много време, по-скоро около 50 години. Какво може да направи човек след 50 години? Да не говорим, че трябва да се боксира.

[sgmb id=“1″]

Трейлърът е много оскъден, много малко информация се дава в него, което е абсолютно нормално за всички нови филми. Ако сте фенове на бокса и обичате истинските истории, то тогава тази история за този треньор е за вас.

https://www.youtube.com/watch?v=1W1L0WnVnjY