Hail, Caesar! – Да живее Цезар 2016

george-clooney-gets-kidnapped

[sgmb id=“1″]

Нови филми, стари филми, а защо не една уникална комбинация и от двете? Точно нещо подобно, ще се опитат режисьорите да направят и в този откачен и комичен филм в които великият Цезар играе главната и шантава роля. От самият филм се оказва, че той е далеч по-шантав и не толкова велик колкото много от вас са очаквали. Дори само когато видите трейлъра, ще забележите колко откачен и нелогичен може да е един човек, още повече от такова равнище на властта.
Вероятно, не сте виждали толкова шантава комедия, която да описва римският живот. Естествено, много от вас знаят за „Астерикс и Обеликс“ героите от анимацията и няколкото филма, които си правеха пълни глупости с римляните, но това, може да е следващото комично заглавие, което да ги побърка в нови филми.

Този филм е насочен към режисьорите на филми от миналият век, когато е трябвало да се направи голям и величествен нови филми с името Hail, Caesar! Дали няма да видим нещо, което напълно да преобърне мисленето ни за този вид комедия и изцяло римските шеги? Или пък може да се окаже, че това е романтична комедия, в която да видим малко страст, любов и още нещо? Драма дори, която да ви накара да плачете (щом е в категория комедия, едва ли, ще ви се налага да ревете от тъга) или да се пръснете от смях?
Вижте също –
How to Be Single – Как да си сам 2016

Да ви откраднат цезъра например в тези нови филми. Отвличат го и дори искат откуп, но целият нов филм, не се говори само за някакъв похитен репликатор на Цезар. Става и по-сложно, още щом започнат да се събират група за намиране на похитеният. Какви шансове обаче имат те, за да намерят своят владетел и дори да го спасят? Има ли начин нещо да се обърка изобщо?

Ако нашето ревю ви е харесало, споделете го. Помагате ни много 🙂
[sgmb id=“1″]