Нови филми – Guardians of the Galaxy Vol.2 2017

нови филми

 

Нови филми през 2017 създадени по стари такива ще има. Но има и продължения.

 

Като това продължение например Guardians of the Galaxy Vol.2 – Пазителите на галактиката 2.
Режисьор – Джеймс Гън
Дата на премиерата – 25 април 2017
Сценарии – Джеймс Гън

За доста фенове на киното, това ще се окаже просто нормално и очаквано продължение. Проблемите се задълбочават, идва проблем с жена и излиза някое ново чудовище което заплашва с пълно унищожение. Доста скучно. Нека все пак да погледнем за какво става дума.

Нови филми, но със същите герой?

Ще видим доста от тях, включително танцуващото дърво. Този път в умален вариант, поради ред причини. Дали не е отишъл на същото място, където е намерил първото?

Вижте също – Rogue One: A Star Wars Story – 16.12.2016

Виждаме, че главният ни герой има проблем с жена или отчаяно си търси нова. Най-голямата загадка за всички, ще е да разберем какво се е случило с екипажа?

Виждаме, че двама от главните герой са заедно на кораб и вероятно вършат същата работа и като преди. Може пък нещо да се е променило и те да са подобрили положението си и да пазят галактиката с по-добри средства. Доста въпроси наистина, но много малко отговори.

Любопитно за трейлъра на този и други нови филми е, че не казва каква ще е опасността? Не ни се вярва, просто да се чудят от къде да му намерят жена, която да е толкова отчаяна както каза героят.
Трябва да има нещо по-страшно, нещо по-интересно и което да вземе вниманието ви. Например, картинката горе я намерихме в интернет, но ясно се вижда, че тя е точно за втората част на филмът. Дали няма да се окаже подобно чудовище?

Колкото и да ни е жал, че мнението ни за толкова много нови филми е такова, тук също не очакваме нещо наистина впечатляващо. Още в началото ви казахме, че очаквахме продължение, защото вече никой не прави по един филм и да бъде запомнен с години. Всеки се опитва да направи по 10 филма и да спечели колкото се може повече. Уникалната история е важна!