Нови филми – Gringo – Гринго – Екшън, Трилър, 2018

novi filmi

 

Готови ли сте за малко нови филми?

Супер готина комбинация – чернокож в мексико на тема медицина. Въпросната компания е успяла да намери някакво ново лекарство (толкова фъфли актрисата на трейлъра, че нищо не и разбрах) и е почти готова да го пусне на пазара. Има само няколко малки детайла, които трябва да се доизяснят и затова решават да изпратят човек от компанията, които няма да липсва на много хора. Чернокож в Мексико – какво толкова може да се обърка?

Няма много нови филми за Мексико?

Не, че има проблем там да има чернокожи, но този тук е малко по-особен, малко по-затворен в себе си и не е свикнал на нищо от това, което нормалните хора правят. Та той дори го е страх да вземе нещо от мини бара! Що за човек би го било страх да направи това? Какви нови филми се правят само. Изпратен по задачата, той я следва стриктно, докато не се напива и започва да купонясва на улицата – отвличат го! Да не би да очаквахте, че нещо по-различно, ще се случи?

Вижте също – Death Wish – Смъртоносно желание 2017

След като някак си успява да се обади на свойте шефове в Америка, те му казват, че съвсем „случайно“ са спрели парите на няколко картела в Мексико и сега те са им бесни. Естествено, щом босовете са забелязали нашият клет работник, решават да си изкарат парите чрез него. Тук идва и нашият допълнтелен герой – не знаем от къде е и как е пристигнал там, но иска да помогне на приятелят ни да избяга. Какви ли не комични случки могат да се случат, когато се опитваш да избягаш от Мексико?