Нови филми – Goodbye Christopher Robin – Сбогом Кристофър Робин

нови филми

 

Нови филми за толкова известни хора?

На мен ми трябваха поне 20 минути да се сетя за какво точно става дума, за вас не знам! Такива нови филми не излизат често, но в последно време забелязваме тенденцията, че има филми които са свързани с известни личности. Както има филм за 2Pac, ще има и за някой друг скоро време. За сега обаче, ще трябва да гледате историята на създаването на Мечо Пух.

Името „Кристофър Робин“ не ви ли звучи прекалено познато? Да, това е собственикът на мечето, прасенцето, тигъра и магарето. Колко от вас са се чудили за историята зад книжките, историите и филмите? Колко от вас са израснали с тази анимация и колко от вас имат плюшена играчка? Да започнем с това, че героите подбрани във филмът, дори не си приличат с тези от анимацията. Та дори мечката не е жълта! Момчето има странна прическа, вярно модерна за онова време, но все пак!

Нови филми за една от великите войни?

То вече наистина сякаш прекаляват! Толкова много филми видяхме, добре, знаем, че е било голяма скръб, мъка, трагедия и прочее, ама трябва ли да го гледаме отново и отново и отново? Историята е интересна, да, но колко от вас могат да я потвърдят? Дали наистина един войник от войната, които по някаква причина става писател, е решил просто да дари хората с капка щастие, след всичката тази мъка и трагедия?

Вижте също – Keep Watching – Продължавай да гледаш 2017

Върху какво обаче се фокусира този филм? Забелязахте ли, как само трейлъра обхвана толкова много история? За самият писател, местенето с неговото семейство, терапията, дори детето, което изглежда доста шантаво. Въпреки всичките трудности на семейството му, това хлапе изглежда доста спокойно и изобщо не го интересува проблемите на баща му. Дори да не сте любители като мен на Мечо Пух, филмът наистина, ще си заслужава гледането. Нека наистина да се запознаем с Кристофър Робин, преди да му кажем чао.