Нови филми – Good Kids – Добрите деца 2016 Комедия

нови филми

 

Нови филми от създателите на „Американски пай“ ? Този е тяхно производство.

Не ви ли липсваха тези нови филми? Тотална комедията, която буквално да те побърка от смях и уникални случки?

На толкова много хора им се е искало да им се случи точно това. Всичко което можеш да направиш за едно лято и то да се случи – жени, пари, наркотици и някое уникално парти.
Да, но дори тези комедии започват тъжно. Група хлапета, които се оказват умните на класа просто искат да се забавляват последното си лято преди да отидат в университет. Поканени на парти, решават там да отприщят своята лудост.

Нови филми или не, триковете са същите.

Да, за съжаление тук е същото. Виждаме всичко което сме виждали до сега във всякакви комедийни филми от този жанр. Напиване, секс и голямо количество наркотици се смесват с най-шантавите ситуации.
Само ни е интересно, на този (изглежда главният герой) как му излезе късмета с толкова жени? Има някаква специална дарба или трик? Ще изчакаме да излезе филмът и ще разберем.

Няма начин да няма и момиче в групата.

Този път обаче, тя изглежда доста привлекателна и без очила или нещо допълнително. Това което се опитваме да кажем е, че в други подобно нови филми или стари аналози, момичетата в групата винаги са някакви пълни откачалки. Тази тук изглежда доста по-добре.

Няма начин и тя да не иска да е с другият главен на групата. Макар че, не си личи това да е така силно предполагаме, че на краят на филма точно това ще стане. Може дори да ходят в един колеж, кой знае?

Вижте също – My Dead Boyfriend – Моят мъртъв приятел

Дали според вас филмът може да предложи нещо по-различно? Нещо интересно, нещо което да промени цялата идея на този тип комедия през годините? Някоя уникална случка, героите да се разделят или някой от тях да преминат „към другият бряг“? Дали ще стане нещо по-интересно от обикновено?