Нови филми – Going in Style – Отивайки си със стил 2017

нови филми

 

Искате нови филми със стари актьори? Ето това е филмът за вас.

Наистина, тази година очакваме доста интересни и шантави заглавия, но точно това ще ви побърка от смесени чувства за смях и за горчива реалност.

Защо да не направим нови филми за няколко пенсионера?

Явно има и такива мисли в Холивуд. Не че им има нещо на пенсиите, но определено са се справили добре със задачата на филмът и сюжета. Те са – да покажат на хората, че те владеят света, а не няколко управника и че винаги можем да отстояваме правата си!

Вече пенсионирани, работили са достатъчно през целият си живот, сега остава да чакат. Дали обаче ще чакат спокойно? Разбират, че техните пенсионни фондове са замразени и няма никакви възгледи да бъдат върнати. Видели обир във вестника, тримата старци решават и те да оберат банката, която държи парите им. Какво може да се обърка?Ще започнем с това, че никои от тях не знае как се обира дори хранителен магазин!

Макар да са нови филми за старци, режисьорите са вкарали доста интересни случки и действия. Старците са толкова назад с технологията, че едва ли знаят какво е охранителна камера или дори смартфон. Ако сте любители на „Бързи и яростни“ ще забележите Брага, които ще ги учи на новите технологии. Дали той няма да се представи за син или внук на Морган? Не разбираме в самият трейлър, дано да стане дума за това във самият филм.

Както вече достатъчно сме ви казвали, че има прекалено много филми, които са клиширани и безинтересни, точно такива ни трябват! Нови филми, които да ни накарат да се замислим за нашето ежедневие, дори да хвърлим малко светлина върху плановете ни за бъдещето и пенсията (ако доживеем до нея).

Вижте също – Office Christmas Party – Коледно парти в офиса 2016
Едва ли обаче Холивуд е най-добрият начин да се учим на подобни ценности. Просто се забавлявайте с тези побъркани старци.