Нови филми – Girls Trip – Женско пътуване – 2017 Комедия

Липсваха ли ви точно тези нови филми?

Тези нови филми, където хората се правят на какви ли не – пият, разврат, наркотици, но винаги има някакво разкритие. Тази група дами, ще ви научи как да се веселите по най-шантавият начин. Ако искате да си спомните младините, как беше всичко, преди да се оженим и прочее, този филм може и да не е за вас, но определено си заслужава гледането.

новифилми

Такива нови филми, не са за нормалните хора!

Ами че вижте какви ги вършат? Може да изключим тотално мръсните им езици, те са като любим момент от целият филм. Нека да видим за какво става дума. Група момичета, вече във възраст в която се женят, ще трябва да забравят за свободният живот и да се научат да бъдат майки (не се вижда коя от тях е майка и коя не, но има няколко хлапета).

5 години по-късно, решават, че е време да се съберат и да си спомнят колко хубаво са си прекарвали, когато са били млади. Не че сега им има нещо, но на дамите им липсват забавленията, а явно една има и проблеми с мъжа си. Какво може да стане? Това което ни обърква обаче е броят на дамите, които заемат главната роля. Някой забеляза ли колко много са?Нови филми с толкова много хора.

В един момент са 4, после идват няколко от тук от там, започваме да губим бройката. И целият филм, ще се сведе до една вечер на купон или? Доста въпросителни, но определено ще трябва да видим този филм. Изглежда прекалено обещаващ. Не е правено скоро нещо подобно – добрата стара класика с репликите. Когато всичко от което се нуждаеш е малко комедия в истинският живот. Всичко това може да се случи на всеки един от нас, да не говорим, че от годините няма как да избягаме.

Вижте също – Absolutely Anything – Абсолютно всичко 2017

Не забравяйте да споделяте публикациите, за да могат да ги видят повече хора.