Нови филми – Gifted – Надарена 2017 Семеен, драма

нови филми

 

Изключително интересен филм от поредицата за нови филми тази година.

Нещо определено различно и необичайно, дори не сте предполагали, че ще гледате подобен филм! Чували сте за децата вундеркини, които още от малки проявяват такава голяма способност към знания и са толкова надарени умствено.

Този филм, ще ви разкаже историята на точно едно такова хлапе, за което е много трудно да има нормално детство, още повече, че дори няма никакви приятели на своята възраст.

Такива нови филми ни трябват през тази година!

След като вече е достигнала възраст за влизане в училище и вече чичо и не може да я обучава вкъщи, малкото момиче трябва да отиде на училище. Нещо, което тя изобщо не желае. Бързо се разбира, че тя е на съвсем различно образователно ниво и за нея почти няма място в този клас. Всички насърчават чичото да я заведе в училище или клас за напреднали – нещо, което той изобщо не желае.
Нормално е да видите подобно поведение дори в нови филми. Чичото има желанието да даде на момичето детство, като нормалните деца, а не да бъде третирана като възрастен. Нещата дори се влошават, когато бабата се появява от някъде – нима момичето не познава баба си?

Историите в тези нови филми стават все по-странни и заплетени!

Майката очевидно е починала преди време и сега чичото гледа това малко и надарено дете. Много е странно неговото отношение към нещата. Това с училището например, ако е толкова умна и иска да учи още, защо не отива на училище с желание? Дори я изпращат в университет и тя не изглежда заинтересована и там. Много странно и интересно ще се получи.

Вижте също – Lowriders – Каращи ниско 2017 Драма Нов трейлър

Но и чичото има право – по-добре е детето да изпита своето детство, да си спомня с усмивка след години какви бели е правела докато е била малка, а не да се чуди коя задача да реши. Да видим дали съдът, ще успее да я вземе от ръцете на чичото или той ще спечели.