Нови филми – Ghostbusters 2016 | Ловци на духове 2016

ghostbusters_hospital-xlarge

 

Още нови филми от миналото предстоят да бъдат възродени. Като този например. Кога за последно гледахте тази комедия с паранормална активност и други? Преди 20 години вероятно? Защо пък сега да не вземат да му направят един нов вариант?
Сподели ме [sgmb id=“1″]

Добре, от трейлъра поне виждаме всичко за историята, дори и участниците в нея. Ако трябва да сме честни – поредното нищо. Наистина, какво различно виждате от първите части? Да, че са жени, което пък още повече ни озадачава защо? Никои от старата банда не се вижда по екрана, затова предполагаме, че те изобщо няма да са тук в този нов филм. Явно тук нещата ще са изцяло за новите попълнения в екипа или как те сами си създават екип. Какво друго? Видяхте ли един зеленичък дух? Да, той е единственият които е свързан с първите няколко части и това е. Дори духовете са различни (незнайно защо сини), но пък за сметка на това, оръжията са си същите, дори логото на края на трейлъра е същото.

Добре, какво се събра? Най-голямата разлика е, че героите са жени (по незнайни причини), членовете този път се събират от случайни места, дори в началото не се познават и устройствата с които побеждават духовете изглеждат по-модерни и по-опасни. Малко съм разочарован от цялото нещо, защото не е нещо ново, някакви нови уловки или нещо подобно. Просто се опитват да възродят някакъв древен филм. Защо никой не направи продължение на „Завръщане в бъдещето“ точно за юбилея? Толкова много клипове се изляха, толкова много нещо, но никой не направи филм! Започвам да си мисля, че хората зад камерите, които снимат тези антични глупости, вече са се изчерпали толкова много от към идеи, че буквално нямат други нови филми.

Вижте също –Goosebumps – 2015

Какво е вашето мнение за филма, харесвахте ли го като малки ( и не толкова малки) дали пък нямате някоя играчка или логото им на вашата кола, напишете в коментарите.