Нови филми – Fullmetal Alchemist 2017 – Железният алхимик

нови филми

 

Вече имаме и нови филми за аниме феновете.

Това ще е първият пълнометражен филм за историята на двамата братя. За тези от вас, които не са чували за тях, това е анимация която разказва за историята на двамата братя Елрик – Едуард и Алфонс.

 

Не ни трябват нови филми за да измислят нови места за правене на кино!

Това се случва и тук. Не говорим за паралелна вселена, но определено нещата от анимацията ги няма в реалният живот. Няма обаче да ви разказваме цялата анимация, ще трябва да я изгледате. За тези които знаят обаче, какво да очакваме?
Знаещите са наясно, че големият брат търси начин да възвърне тялото на малкият. Какво ще се случи в този филм обаче? Дали ще търсят начин и по-точно философският камък или ще се опитат да надхитрят вратата на истината? Отново много въпроси с много малко отговори.

Може да сте от Стара Загора? Тогава намерете нещо интересно тук – Стара Загора

Ще има чудовища!

Сами виждате как едно от тях яростно препуска през сградите. Какви ли биха били те? В анимацията няма много чудовища, а тук виждаме нещо напълно различно. Дали ще говорим за продължение на историята в друг свят или ще се опитат да се съберат в един?

Прекалено много въпроси с прекалено малко отговори – типично за всички нови филми.
Ще трябва да се задоволите с това, защото иначе няма да е интересно да видите цялата история на филмът само от един трейлър.

Замислете се само колко много възможни истории може да видите в този филм. При нови филми в анимацията по-скоро става дума за странична история, която има по-голяма цел и показва истинската сила на героя. Много е вероятно и тук да говорим за нещо подобно.

Вижте също – Cars 3 – Колите 3 – 2017 Продължението

Вижда се в трейлъра бронята и наметалото, но за стърчащи метали не се говори. Още повече, че главните герой си мислим, че са японци. Щом видите кои е снимал филмът и че актьорите са японци, ще се замислите, дали няма нещо нередно тук?