Нови филми – Friend Request – Покана за приятелство 2017

нови филми

Такива нови филми ви вдигат адреналина?

Ако първо гледате трейърла и после видите какви бисери пиша, ще разберете, че този филм вдига ужаса от интернет на съвсем друго ниво! Говорим за обладавания, заклинания и някакви магии, само защо сте отказали приятелство на някаква смахната от училище. Какво пък толкова може да се случи, ако я премахнете от списъка си с приятели?

Такива нови филми трябва да има по-често.

Казвам по-често, защото макар и изтъркана тема, тук вече нивото е друго. Кога за последно сте виждали обладан фейсбук профил? Нека да започнем малко по-рано. Момиче, което живее своя училищен живот за мига – партита, приятели и веселба, попада на тази особнячка, която явно тотално е изкукала и я прокълнава по някакъв начин. Как точно е успяла да направи подобно заклинание не е ясно, но момичето я блокира в профила си и тогава започва да става напечено.

Вижте също – Insidious: The Last Key – Последният ключ 2018

Започва да праща странни клипове на всички, не може дори да използва компютъра, защото явно вирусът е достатъчно силен, но какъв вирус – то си е цяло проклятие тегнещо над един простосмъртен лаптоп. Изключително интересна история, която има един главен въпрос – какво точно иска това момиче? Да станат приятелки отново във социалната мрежа? Дали това би било достатъчно за подобно нещо? Вероятно всички знаем отговора, но в такива нови филми, винаги е добре да го видим сами. Вече може да е по кината, така че внимавайте.