Нови филми – The Founder – Основателят 2016

The Founder нови филми

 

Нови филми, които ще ви предоставят историята на някой успял човек, са далеч по-интересни от колкото няколко фалшиви битки. Замислете се, колко богати хора има на този свят, не сте ли се чудили – как?
[sgmb id=“1″]

Това явно, ще е историята на основателят на франчайза на Макдоналдс. Странно, много от нас са си мислели, че те са отваряли ресторант колкото се може на повече места, а явно им е трябвало сериозна помощ, да се развият и да пуснат заведения за бързо хранене в цялата страна. Това може да се окаже филм за историята на макдоналдс, както в много нови филми напоследък.

Явно, всичко е започнало с един човечец, които е продавал от врата на врата машини за домакинството – миксери, шейкъри и прочие. Представяте ли си да ходите от врата на врата и да продавате печката на шефа си? Доста шантаво начало на историята, но още първото което ни кара да се замислим, че дори и на 52 години можеш да си милионер, е как? Дали тези нови филми няма да ни покажат как точно? Не че от нови филми, ще научите как да правите пари, но ето ви една история, която се твърди да е по истински случай, в която някои е успял да направи нещо различно с живота си, само защото е бил упорит.
Вижте още –Independence Day: Resurgence

Понякога, наистина е много странно, как хората виждат някаква уникална възможност в нещо и точно това става тук. Ресторанти в цялата страна, ще е новата мечта на този шейкъро продавач. Естествено, след като успява по някакъв начин, започва да среща много проблеми по пътя си, както всеки бизнес предприемач би срещнал, ако беше на неговото място. Но поне има уникална истина в този филм – бизнесът е като война, трябва да се бориш и да отстояваш позицията си иначе, ще те смачкат.

Вдъхновяващ филм за това, как човек може да промени живота си, без значение на каква възраст е и къде се намира, още повече с какво се занимава. Само трябва да повярваш в себе си и можеш да постигнеш всичко.

[sgmb id=“1″]