Нови филми – Flatliners – На ръба на смъртта – 2017

нови филми

 

Нови филми с любимата ни Нина Добрев.

Точно така, явно ще има и фантастика с нейно участие. Да не повярва човек, колко талантливо момиче е. Но, да не забравяме за какво сме се събрали. Ще гледаме фантастика, а не фантастичната Нина. За наше съжаление или за ваше удоволствие, това изобщо не е заглавие измислено от вчера! Първият филм излиза през 1990г. и в себе си има точно същата история. Няколко студенти по медицина са разбрали начин да проверят какво прави вашият мозък когато умрете. Единствения начин да умрете и да се съживите, е като спрете сърцето си за минута.

Първата желаеща се впуска в приключението и веднага всички други искат да опитат. Усещането е уникално и никога изпитвано. Получаваш видения, нови сили и какво ли още не. Сега всеки ще се надпреварва по колко време, ще издържи.

Такива нови филми ли ще гледаме?

Еми, явно да! Но, не си мислете, че ще открият някоя супер сила и ще се избият помежду си. Дори да не вярвате в митове и легенди, вероятно има демони и ангели. Тези хлапета обаче, ще се забъркат със смъртта. А от нея не можеш да избягаш! Започват да получават странни видения, усещания, смяна на световете и какви ли не притеснителни случки. Кой може да иска подобно нещо?

Вижте също – 12 Feet Deep – 12 метра дълбочина – 2017

Не знаем какво толкова чувстват в този нов свят, какво има от другата страна и защо продължават да се връщат без някакви данни за оттатък. Изглежда някак нелогично! Защо им е на студентите да се връщат в задгробния живот? Не че сме разбирали подобни въпроси от други нови филми само от трейлъра, но поне знаем какво точно ни вълнува. Всичко което остава е да видим целият филм и да си кажем мнението.

https://www.youtube.com/watch?v=S85oVPqFum8