Нови филми – Fist Fight – Бой с юмруци 2017 Ice cube

нови филми

 

Нови филми от ново поколение. Да сте гледали филм с бой между учители?

Това определено е един от многото нови филми които ще са напълно различни от всички филми през 2016. Очакваме най-после да видим нещо друго освен римейкове на стари филми.

Всички сме виждали бои в училище между ученици, а виждали ли сте между учители? Както всички знаете, никой не знае в един трейлър как е започнала историята и как ще свърши. Точно същата работа тук.
Двама учители, като единият Ice Cube които заплашва другият, които пък изглежда такава душица, за какво може да иска да го бие?
Ice Cube за много от вас, които не знаят е доста наперен и ядосан, не е ясно от къде го е взел това (от студа може би) и тук ролята му е точно такава.

Като видите трейлъра, направо да се замислите – какви са тия брадви в училище, какво е това нещо?

Учители ще се бият, плакати с обидни думи от стените и други.

Но защо е комедия? Защото има прекалено много комични случки, като това с полицията – дори полицията да ти откаже помощ, защото някой иска да те набие. Да не говорим, че ти си учителят!

Вижте също – Brother Nature – Братска природа 2016

Нови филми като този трябва да излизат по-често – нещо ново, извън стандарта, нещо различно, което да ни кара да се усмихваме повече.

Дали обаче, ще се стигне до бой? Дали наистина ще го нокаутира с един удар или ще припадне като опосум?
Дали причината за свадата е двойка на дъщерята на кубчето и изобщо какво преподава той? Доста изглежда като чистач с тази риза. Както винаги, трябва да почакаме доста докато разберем.

Може също така да очаквате, нещо толкова различно, толкова уникално от историята, че в крайна сметка да се окаже, че учителят го прави само на шега. Как да се преследваш с брадва само на шега не знаем, но явно тук предстой да видим.