Нови филми – First Kill – Първо убийство – Брус Уилис, Екшън.

нови филми

 

Искате нови филми с младият Анакин?

Шегуваме се, това не е продължение на „Междузвездни войни“. Това е едно съвсем различно заглавие, коренно различна история, но познатите ви актьори. Искате да видите полицейски екшън, не сте доволни от други нови филми, които ви предоставят това? Тогава проверете този. Може и да ви хареса.

Нови филми с Брус?

Защо не? Човекът, явно няма никакво желание да се пенсионира или да променя пътя на кариерата си и явно договорите валят един след друг. Но стига празни приказки, нека да поговорим за самият филм. Младо семейство се мести в нов град заедно с малкият си син. На пръв поглед всичко изглежда доста скучно, докато един следобед двамата не са на разходка в гората и не стават свидетели на убийство. Поне така си мислят, докато не намират човекът жив. Взимат го вкъщи и го лекуват, докато той не се обръща срещу тях и не взима детето за заложник. Добре, доста засукана история, но почакайте – има още. Момчето е взето за заложник, но мъжът явно не е от най-чистите в щата.

Той или крие нещо или има тъмно минало, за което този прострелян човечец е наясно. Искат се купища пари за да си вземе детето обратно, но и полицаят изглежда доста съмнителен. Сякаш познава главните персонажи от преди. Дали с провинения или по друг начин, но Брус има минали срещи с този татко. Как обаче той има достъп до сейф в полицейското, дали не е бивш полицай или историята е много по-различна?

Вижте също – American Made – Произведено в Америка 2017

Какво се иска от семейството, какво може да направи полицията, освен да потроши всичко докато не стигне до това, което иска? Не бихме казали, че може да очаквате филмът по кината, не изглежда да е толкова интересен, но кои знае. Такива нови филми са доста често срещани и не достигат много до нашата аудитория.