Нови филми – Finding Dory | Търсенето на Дори 2016

Нови филми правени по филми от преди 6-7 години започват да се срещат доста често. Явно режисьорите вече изобщо нямат никакви идеи за нещо по-интересно. Дали обаче този, няма да има нещо различно или поредният опит да се изкарат пари от стар филм?

[sgmb id=“1″]

Всеки си спомня търсенето на немо, това си беше хубав филм, с малката рибка, преживяванията в аквариума и други, но от трейлъра които видяхме, като че ли историята се повтаря.
Ако помните, синята рибка на име Дори, имаше проблеми с паметта. Не помнеше дълго време и като цяло дори тя забравяше коя е. Изключително шантава персона, която буквално да се чудиш от къде си я намерил.
Тя обаче помогна на рибата клоун да намери малкото си клоунче и се предполага, че всички заживяха щастливо след това.

И ето го продължението. Дори очевидно иска да намери родителите си или започва да получава някакви отблясъци за спомени с тях. Това е добре, докато не решава, че е време да тръгне да ги търси.
И тук започва приликата с първият филм. Океана, аквариумите в които е хваната в капан и изобщо изключително подобна картинка като на първият филм. Когато става дума за нови филми, се предполага те да имат някакви нови действия, нещо ново, история, сюжет и прочие, не да се опитвате да преправите старият.

Ще е интересно да видим какво ще стане с Немо обаче. Дали и той, ще се включи в приключението или само баща му ще се намеси? Друг също любопитен въпрос е, кои от старите дружки на рибките или изобщо кои от старите риби които сме виждали във „Търсенето на Немо“ ще видим тук? Акулите, за костенурките е ясно, учителят на Немо, това са морските създания, които се виждат на трейлъра. Очевидно има и някакъв октопод, които изглежда доста съмнителен от интелигентна гледна точка.
Вижте също – Ice Age: Collision Course – Втори трейлър

Какво ли мислят родителите на Дори пък от друга страна? Едва ли са я забравили, както тя е забравила тях, какво детство е имала, как се е отделила от тях (предполагаме, че се е загубила, след като не се върнала обратно) отговорите на всички тези въпроси обаче когато излезе филмът.