Нови филми – Finding Altamira – Намиране на алтамира 2016

нови филми

 

Нови филми с Антонио Бандерас скоро не сме гледали, но и той не играе чак в толкова странни и загадъчни изпълнения. Или?

 

Добре, с този филм, ще ви се покаже малко различна гледна точка от различно времево събитие. Онази част на човешкото общество около 17-18 век, където хората са започнали да откриват голяма част от нещата, които днес приемаме за даденост. Часовници, автомобили, фотоапарати, след което преминаваме на темата за научни изследвания и открития и много, много други.

Вижте също – The Nice Guys – Мили момчета 2016

В много нови филми, подобни неща не се представят, но тук ще се разгледа откриването на рисунка в пещера, за която се смята, че е по-стара от Адам и Ева. Едва ли някой не знае историята за тях, пък и не са ни нужни нови филми за да я научим.

Както сами си правите сметка, няма как живота на земята, какъвто и да бил той преди Адам и Ева да може да нарисува рисунките – някое животно или амеба. Представете си какво ще стане, ако цял свят разбере, че има рисунки в пещери по-стари от предполагаемите от много хора първи човешки индивиди.
Църквата ще се побърка и веднага ще намери виновника за тази клевета.

Точно това ще видите в този нов филм. Как човек открива тези писания по стени, които само от трейлъра (няма да научите много за нови филми от трейлъри) не може да се разберат какви са, но по някаква причина разбира, че става дума за много стари рисунки.

[sgmb id=“1″]

Не знаем до колко всичко това се базира на реални събития, нито колко може да им се вярва, но определено изглежда много интересен филм. Много малко нови филми се правят включващи световни конспирации или идеи които са под голям въпрос. Те винаги са интересни за гледане, без значение кои участва в тях.

Разбира се, Бандерас едва ли е лош избор, затова може да очаквате прилична актьорска игра.