Нови филми – Fifty Shades Darker – Петдесет нюанса по-тъмно

нови филми

 

Готови ли сте за още нови филми, които никой мъж няма да хареса?

Не че му има нещо чак толкова странно на филмът, но това наистина бихме го определили като женски филм. Страст, любов, ласки и едва ли не – всичко което една жена иска от своя „принц“. Не винаги обаче нещата се развиват по начина по които искаме и затова има такива филми.

Нови филми с по-тъмни хора?

Лично аз не съм гледал първият филм, само знам за какво горе, долу се разказва. Всичко в новият обаче, ще е за развръзката след като момичето го е оставило. За него обаче е прекалено трудно, защото вече е създал чувства към нея и се опитва да си я върне пак.

Опити, опити, във всички нови филми има толкова много опити.

Както и всички клиширани филми и тук нещата се получават. Тя отново го допуска при себе си, след като той я е накарал да си мисли, че се е променил. До колко може да се промени един такъв човек? Тя обаче му дава шанс, като дори пред своите близки е категорична, че той се е променил.

Явно обаче има хора, които го познават по-добре от нея. Такива, които знаят повече за неговото минало. Например, това момиче, което се появява и изчезва постоянно, дали не е призрак на някоя убита негова бивша?

Вижте също – The Dressmaker – Шивачката 2016

Едва ли ще направят толкова брутални нови филми.

Още повече, че първият имаше огромен успех, убеден съм, че ще има трети които ще е пълна глупост, но все пак. Тук ще трябва да разберем повече за миналото на Мистър Грей.  Да разберем с коя се е срещал, какво се е случило с нея и дали тази негова приятелка, към която той има чувства сега е достатъчно добра, да му помогне да се справи с проблемите си и да стане по-добър човек?

Ако толкова много са опитали и не са постигнали нищо, какъв шанс има тя?

 

https://www.youtube.com/watch?v=ssaZ_0VRB9o