Нови филми – Ferdinand – Фердинанд – Анимация, животни 2017

нови филми

 

Нови филми от създателите на „Ледена Епоха“.

О, да. Още от самият трейлър виждаме, че това няма да е просто анимация за деца, а и за порасналите деца. Ще се посмеем, ще се накараме да се замислим и да погледнем от друг ъгъл на нещата. Един рогат ъгъл. Изключително интересно и обещаващо филмче, нещо наистина ново, нека да видим за какво точно става дума.

Нови филми с избягали животни от цирка?

Не, не, тук никой не бяга от цирка. По-скоро влиза в него и излиза. Историята на бикът Фердинанд разказана с гласа на Джон Сина. Интересен избор за подобни нови филми. Този бик има най-хубавият живот, които някое животно може да си представи. Свободата да тича из полето, да гледа телевизия и да се размотава по цял ден с приятелите си от фермата. Какво друго иначе има да прави един бик? Не го виждаме да дърпа плуг, сигурен съм, че щеше да е интересна картинка.

Вижте също – My Little Pony: The Movie – Моето малко пони 2017

Колкото и да гледаме трейлъра обаче, някак си не виждаме много история в него. Това тук е само бегла история на това което предстои. Бикът по някаква причина влиза на арената. Няколко неуспешни опита да стане боец и решава да избяга – заедно със всички други бикове. Как е успял да ги накара на подобна проява – ще разберем като видим целият филм. Казва се ,че ще го видим тази Коледа, така че се пригответе за студени дни и много весели филми.