Нови филми – Fathers and Daughters 2016

Fathers and Daughters нови филми

Нови филми за семейството, ще продължава да има всяка година. До сега видяхме „Bad Moms“ които ще е прекалено комичен, за да се вземе на сериозно, но тук става дума за истинската любов между баща и дъщеря, още повече ако са само те двамата.

Естествено, както при всички нови филми, не разбираме какво се е случило с майката на малкото момиченце, но знаем, че бащата е писател и по някаква причина е решил да създаде книга за нея. Няма нищо лошо, още повече щом книгата се превръща в абсолютен бестселър, че дори и мъже са я чели. Всичко изглежда нормално, бащата и дъщерята си прекарват страхотно време заедно, докато не се оказва, че той има опасно заболяване, което ако не се лекува на специално място, няма как да бъде подобрено неговото състояние.
[sgmb id=“1″]

Единственият начин да си помогне обаче, е като се раздели с дъщеря си. Това може да остави много сериозен белег в ума на малката, точно както и става. Всички нови филми са такива, но не знаем дали тук ще има някакъв обрат. Дали тя отново ще види баща си, дали ще се справи с любовта към друг, дали изобщо ще може да обича отново?

По някакви странни обстоятелства, тя се заема да помогне на малко момиченце, чиято майка е починала и от тогава, тя не е проговорила. Това вдъхновява вече младата жена да помогне колкото се може повече на момичето, за да не вижда в нейните очи ситуацията, която тя е преживяла с нейният баща. Дали обаче няма да се окаже накрая на филмът, че бащата се завръща и обяснява на малката – пораснала девойка как са били нещата и защо е трябва да я напусне или както във всички нови филми, ще видим нещо още по-странно?

Благодарим ви, че прочетохте статията. Ако ви е харесала, споделете я за да стигне до повече хора.
[sgmb id=“1″]