Нови филми – The Fate of the Furious : Fast and Furious 8

нови филми

 

Готови ли сте за нови филми с луди каскади и мощни коли?

Оу, да! Новият Бързи и яростни се задава през лятото на 2017 година. Макар това да е 8 филм от поредицата, сякаш режисьорите продължават да правят сагата интересна с всеки нов филм.

Оправдават ли се очакванията за нови филми?

Какво щеше да се случи според вас във новият филм? Състезание в космоса? Някой нов враг или някой стар? От трейлъра разбрахме, че ще е всичко останало без космоса. Стар враг, нов враг и най-странното предателство.

Човекът които най-много говореше за семейство и нуждата от това да си помагат и да са заедно ще им обърне гръб. Не гледаме нови филми от вчера, знаем, че има нещо по-дълбоко в историята.

След всичките години на преследвания и състезания, бандата в момента помага на правителството!

Да, когато погледнете назад към тяхното минало, ще се замислите наистина през какви времена минаха състезателите. Бяха крадци, полицай, помагаха и какво ли още не. Сега са един откачен отряд за извършване на държавни поръчки. Какво прави Доминик обаче?

Както ви казахме няколко реда по-нагоре, той ще се отцепи от семейството. Изглежда напълно друг човек, далеч по-сърдит и недоволен, затова имаме съмненията дали не е подменен. Видяхте жената с бялата коса за която казаха, че била супер кибер престъпник. Много ни съмнява тя да има нещо общо с това. Дали не са подменили истинският Доминик и да са го затворили някъде?

Вижте също – Spider-Man: Homecoming – Спайдър Мен 2017

Нещата стават още по-шантави, когато се включва ни Джейсън от затвора. Явно за да победят главата на семейството, ще трябва да съберат всичко налично. Но защо скалата влезе в затвора? Дали не са ги хванали при последната операция?

Да не забравяме и играчките. О,да – колите. Отново брутални зверове, дори малко екзотични, но Доминик винаги ще е верен на неговият звяр. По една случайност бяхме дочули, че тази кола има мощност от между 700 и 1000 конски сили. Вие преценете дали е така.