Нови филми – Eloise – Елойс – 2017 Novi filmi 18+

нови филми

 

Готови ли сте за нови филми които да ви побъркат?

Това може да се окаже един много различен страшен филм, фокусиран колкото към историята толкова и към ефектите. Дали ще могат продуцентите да вкарат нов живот в нови филми за духове?

Това за което говорим е наистина любопитно. Ако до сега сте гледали други филми свързани с паранормалното, без значение техният сюжет или начин на снимане (home made например), но свързани директно с паранормално, трябва да сте забелязали нещо – клишето.

В този сайт доста говорим за него, но вече толкова много клишета станаха, че можеш да предскажеш целият филм. Надяваме се, че този ще е различен. Тук имаме интересна история, каквато не е имало до сега.

Кога в нови филми от паранормалният жанр е имало подобна история?

Докато си работите по колата ви звъни телефона и ви казват, че баща ви  е починал и трябва да отидете да си приберете богатството. Дори до тук е прекалено много история за паранормален филм! След като отива при адвоката, момчето разбира че ще получи 1.2 милиона, при едно условие – баща му е имал сестра изпратена в лудница и тя е единствената пречка той да си получи наследството. Напълно разбираемо след като тя е най-близка роднина.

Вижте също – The Monster – Чудовището 2016 – Novi filmi

Добре, лудница, какво толкова? Ще види дали е добре, жива ли е и прочее. От къде обаче да знае, че лудницата е много отдавна затворена и всичко е пусто?
Още тук можем да започнем с въпросите – защо отива по тъмно? Това е лудница, която е затворена, леля му очевидно не е там или още повече жива! Веднага въпрос които да се запитат всички.

Единственият отговор които можем да дадем на този отговор би бил – да намери документите за смъртта на леля му.
Вторият въпрос – защо толкова много хора отиват? От търсене на лудата леля, дали това не се превръща в лов на духове? Ще има много нови филми с нови интересни истории, но този напълно променя посоката на всички паранормални филми.