Нови филми – Duck Duck Goose – Патка, патка, Гъска 2018

нови филми

 

Нови филми за 2018?

О, да. Годината наближава и е време да видим какво ни очаква. Това заглавие определено, ще разсмее цялото семейство. Ще обърнем поглед на нещо съвсем различно, напълно нов сюжет, напълно неочаквана среща и случки. Въпросът е – дали ще мигрират?
Става дума за тази гъска – за разлика от всички други, тя мисли и действа по съвсем различен начин. Ако трябва да го кажем на роден език „проста е като патка“. Времето тя да води ятото наближава, а поведението и показва, че дори тя не знае къде се намира и на къде отива. Как тогава, ще води ятото?

Нови филми, нови житейски уроци.

Явно това, ще трябва да видим догодина. Докато тази гъска, активно се опитва да оцелее, ще си навлече две неприятности – две патета. Как се е сдобила с тях, дали някой и ги е оставил, не знаем още, но всичко останало което следва, си е пълна комедия. Освен, че гъсока е пълен непукист, не иска да се занимава с малките и прави нещата по свои начин, всичко останало трябва да е против него.

Вижте също – The Emoji Movie – Филмът на емоджитата 2017

Още по-интересно става, когато виждаме цялата земя покрита с малки патета. От къде се взеха толкова и защо са толкова добре укрити? Дано не се надяват на този гъсок да ги спасява, че по-добре да си ходят. Дали двете патета, ще успят да мигрират с това подобие на гъска? Дали пък няма да се забавляват толкова много, че да останат заедно? Нови филми, нови сценарий, но мисля, че с това последното доста добре улучихме.