Нови филми – Downsizing – Смаляване – 2017 Фантастика

нови филм

 

Нови филми с решение за глобалният проблем?

Ако не сте наясно – светът е пренаселен, предполага се, че след години няма да има нищо достатъчно за човечеството. Стига с тези мрачни мисли обаче, това което ще видим в този филм е нещо изключително нестандартно, нещо, за което вероятно не сме си и помисляли – да смалим човека. Определено, ще използваме много по-малко ресурси когато сме толкова малки, но има изключително много други въпроси, които се надигат при подобни условия.

Нови филми с нови научни открития?

Определено! Някой най-после е открил начина да смалява обекти. И защо да не смалим човечеството, за да спасим планетата си или поне да живеем по-дълго на нея? Както казах в предния абзац, има прекалено много въпросителни. Какво прави човечеството например, когато всичко от огромното свърши? Всичко произведено от човека в тези нормални за нашият размер количества, ще се изчерпа, защото човечеството се е смалило. Нови филми с подобни мисли наистина няма много, но какво правим, когато трябва да ядем вместо пакет пуканки – една огромна? А как стои въпроса с животните или и тях смаляваме?

Вижте също – Beyond Skyline: Skyline 2 – Отвъд небесната линия 2017

Поне знаем, че храната е добре да не се смалява. Представете си, че една крава с размерите си, може да нахрани цял град за месец. Това определено си заслужава опита. Всичко обаче изглежда прекалено хубаво за да е истина. Започвам да се чудя, какво толкова може да стане, да не се получи както трябва? Все пак, сами се досещате, че няма да гледаме как едно семейство се е смалило и живее живота си така! Ами ако тяхното бебе е с нормални размери? Стига с тези брутални мисли, вижте трейлъра и преценете сами.