Нови филми – Down A Dark Hall – По тъмен коридор

нови филми

 

Нови филми с няколко ужасени ученички.

Точно това, ще очакваме в този ужасяващ трейлър. Ако проверите в гугъл, явно преди много години е имало подобен филм, но нали сега всичко трябва да е направено наново, нови ефекти и така – нови филми. Но дори и да е правен, този изглежда доста интересен и определено може да се свърже с някой други филми. Стара къща, откачена учителка, странни видения и действия. Типичен филм на ужасите.
Но, някак си, не е толкова елементарно направен. Ето например цялата история. Група момичета (момче не видяхме), които са се провинили толкова в живота, че родителите им вече няма къде да ги пратят. Как и къде са намерили това училище, нищо не се знае, но то трябва да играе ролята на поправително.

Вижте също – A Quiet Place – Тихо място – 2018 – Ужас

Нови филми с уникални поправителни училища!

Така де, като видите какво се случва в това училище, то си е направо ужас, а не поправка. Започват да се случват всякакви странни неща, призраци, демони и какво ли още не. Всеки започва да полудява малко по малко, а самата учителка, сякаш е начело на всичко това.

Съвсем спокойна, дори даде обяснение за нещата, които се случват, но това което тепърва предстои да разберем е, защо никой до сега не избяга от сградата?