Нови филми – Don’t Knock Twice – Не чукай два пъти 2017

нови филми Don't Knock Twice

Така и така тези дни не е за излизане, защо да не погледаме малко нови филми които да ви стоплят кръвта?

Да, продължаваме с уникалните ужаси, които може да видите при нас. Следващото заглавие е ново, не е правено до сега, продължение или дори римейк. Макар че, толкова много ужаси сме видели, че вече не ни впечатляват толкова. Ами този?

 

Нови филми с духове и паранормалното може да има по-добри.

Смисъл, това е една много стегната среда, която трябва да има своите случки, обяснения и много, много специални ефекти. Да не се оплитаме много във факти обаче, нека да видим за какво става дума в самият филм.

Както много други нови филми и тук имаме стар, местен мит. В къща край града живее някаква стара жена, която се предполагало, че била вещица. Не го чуваме за първи път. Специалното при тази е, че ако почукаш два пъти тя ще те отведе. Момичето обаче е решило, че се е отървало и това е само мит, докато не започнат да се случват ужасните неща вкъщи.
Във всеки филм те са различни. В един са отваряне на шкафове, преместване, в друг просто писания, привидения. Тук нямаме нещо ново и различно (за съжаление) и режисьорите са се спрели на писанията по пода и странните привидения. Това със супата наистина му даваме точки – доста гадничко изглежда.

Жената обаче явно е много повече от вещица. Държи се като истински дух и вероятно е демон. Защо обаче старицата се появява в толкова ясна форма, а след това е като пипала от края на стаята? Не става дума и за историята и, не че е различно от всички нови филми, но какво иска жената? Разбрахме каква е работата с чукането на вратата – едно да я събудиш и две да я призовеш. Какво иска тя обаче? Дали е душата на своята жертва или нещо повече?

Вижте също – Cult of Chucky – Култ на Чъки 2017

Как ще се спасят и момичето и семейството и? Какво трябва да направят за да се отърват от проклятието и какво изобщо го е предизвикало. Всички знаем, че в подобни нови филми винаги разбираме каква е причината за проклятието.