Нови филми – Don’t Hang Up – Не затваряй – Целият филм

нови филми ужас 2017

 

За първи път в сайта ни за нови филми – Цял филм от 2017 година.

Съвсем случайно, докато се чудехме какво да ви покажем днес, се натъкнахме на този трейлър и след това на целият филм. Вече няколко пъти сме ви споменавали, че тази година, ще е годината на нови филми с история от преди години, продължения, римейкове и прочее, но много малко нови сюжети. Жалко нали? Ние също не сме много доволни от този факт, но не сме режисьорите на филма.

Какво ще видим в този филм?

Доста странен ужас. Две момчета, които записват шегите си по телефона, качват ги в интернет и печелят популярност, явно много скоро си намират майстора. Не разбрахме от колко време го правят или дали е само заради клиповете, но психопата които прави това нарочно, явно не е някой с които да се шегуваш. Той приема нещата много сериозно и не си играе.

Какво могат да направят обаче двете момчета? По това което виждаме в трейлъра – нищо. Буквално стоят и чакат заповеди от човека на телефона. Доста смахната закачка е това, като близките им са взети за заложници, а те само седят и се карат.Колко още такива нови филми, ще има тази година?

Годината едва сега започва, а има нови филми, които още са в продукция. Не си мислете, че този ще е последният безсмислен или недовършен. Филмът не е толкова разочароващ все пак. Има интересни моменти, историята е любопитна, не бих казал интересна и може би, ако искате да се наплашите преди лягане това е добра възможност.

Вижте също – 47 Meters Down – 47 метра надолу – 2017 Ужас

За любителите обаче на истинският ужас, ще има още доста нови филми, които да запълнят вашия глад. Един малък жокер, които на мен ми стана изключително интересен – тези двамата, главните герой не ви ли приличат на Зак Ефрон и още един известен актьор? Доста близки копия са, дори държанието им е близко до тяхното. Дали това не е първият им дебют?

 

А целият филм може да видите тук:

 

https://www.youtube.com/watch?v=-fy1o-XaDIM