Нови филми – Disorder – Безредие 2016

нови филми

 

Колко още нови филми ще гледаме с тези досадни малки надписчета в началото? Добре де, кога го видяха хората, че да ги пишат тези глупости, като ние гледаме само 2 минути трейлът? Как си мисля, че ги слагат просто да убият времето!
[sgmb id=“1″]

Да не се отплесваме от темата обаче. Първоначално филмът изглежда като преработка от „Бодигард“. Имаме някакъв странен съпруг които никакъв го няма и само един бодигард да пази семейството му (жена му и синът му). Понякога това е напълно достатъчно, но в този случай, не се знае.
Нови филми с копия на Джейсън Стейтъм и Брус Уилис ще има още, дали това няма да е следващият?
Да, определено виждаме как този господин завидно оцелява от всяка атака, която семейството получава. Всичко обаче трябва да спре.
Вижте също – Novi filmi – Marauders – Мародери 2016

Как може, семейството да бъде нападано толкова често, а жената да няма ни най-малка представа с какво се занимава съпругът? Тези нови филми, понякога са прекалено объркващи. Как да разбере бодигардът от какво да ги пази, като дори те не знаят?

От какво толкова може да се страхуваш, че да те преследват толкова яростно или изобщо с какво се занимава мъжът?
Замислете се обаче върху това – защо бодигардът е един и защо винаги убийците са само няколко (около 2-3). Явно някой тук иска да остави работата да бъде свършена колкото се може по-тихо и без излишни жертви или очевидци.

[sgmb id=“1″]

Както може и сами да се досетите (в нови филми това е традиция) майката започва да се влюбва повече в нейният пазител. Това е напълно нормално според нас, понеже и вашият мъж да го няма да ви пази и вие няма да му вярвате или да го искате повече. Ами ако се окаже, че той е този които поръчва убийствата?
Вие бихте ли се доверили на човек от които имате дете, но не знаете с какво се занимава, още повече че ви преследват да ви използват за подкуп?