Нови филми – Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul 2017

нови филми 2017

 

Най-после един от малкото читави нови филми през 2017 година.

Не ви ли липсваше този хумор? Интересни ситуации, странни дори, накрая все някой виновен, родителите винаги са проблема, а децата нямали достатъчно забавления. Как да не направиш филм за това?

Ето защо, сега ще ви представим новото заглавие за семейна комедия – Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul. В него ще разберете за едно момче, което се озовава на 4 дневно пътуване с кола с родителите си и две други деца, които не можахме да разберем много какви са – братя, братовчеди?

Колко такива нови филми, ще има тази година?

Не можем да ви кажем точен брой, но поне можем да разгледаме този. Определено, ще ви грабне вниманието. Какво може да се случи на тази 4 дневна почивка? Не сме ли гледали достатъчно нови филми, за да се досетим? Проблеми, усложнения, чупене и цапане. Точно това може да видите и тук. Момчето още в началото не му се тръгваше на това пътешествие, но щом мама и татко кажат – няма на къде.

Защо да не направим и куп бели през това време? Има изложение на игри на около 300км в страни от пътя, какво ни пречи да минем от там? Защо да минем, когато можем да отидем сами без родителите? Проблемите продължават да се множът, а на хлапетата да не им дреме много. За тях родителите им са бавни и дори няма да разберат къде са. Да, обаче когато ви дават по телевизията на живо, дори майка ви ще се обиди в полицията за да ви заплаши.

Вижте също – The House – Къщата – 2017 Семейна комедия

Трейлъра наистина грабва, но нещо не му ли липсва?

Не го ли забелязахте? Сякаш нещо не е запълнен, нещо определено му липсва? Сякаш самата история я няма. Нима ще гледаме нови филми, които са само за едно семейство, което пътува 4 дни с кола? Толкова ли няма нищо по-интересно от това? Спокойно, това е само трейлър, още не се знае какво точно ще видим във филмът, но определено, ще си заслужава гледането.