Нови филми – Despicable Me 3 – Аз проклетникът 3 2017

Нови филми

 

Най-странният трейлър на всички нови филми които сме виждали до сега.

Готови ли сте за нови филми с Гру, момичетата и любимите на всички – миньони? Тогава се гответе за Аз проклетникът 3. Дали е анимация за възрастни или за малки деца?

Защо започнахме с това, че има най-странният трейлър?

Имаме тиизър трейлъри които са по минута. Този не е такъв, защото е 3 минути и разказва голяма история. Точно това е озадачаващото обаче – видяхме цялата история!

Един подивял ретро престъпник се опитва да открадне огромен диамант по най-странният начин – с надуваеми балони.
Как го прави не е проблем. Виждаме Гру в това боди от балон, но замисляте ли се за нещо за историята? Видяхме как победи злодея или поне стигна до някъде с диаманта, но това е всичко! Какво да очакваме от целият филм?

Много нови филми имат по няколко трейлъра. Да изчакаме следващият?

Излизат наистина по няколко броя трейлъри които разкриват повече от историята. В този видяхме само, че Гру си партнира с Луси в тайните операции на правителството. Изглеждат и като добра двойка, макар Гру все още да прави поразии и да бъде проклетник. Дали няма да видим и сватба?

Какво друго можем да очакваме? Гадже за някое от момичетата? Сватба с Гру или някой стар съперник?

Помните ли момчето с акулите в началото? Може и него да видим някъде в историята или да се окаже следващият супер злодей. Наистина има много място за коментари и много място за възможности.

Вижте също – Fullmetal Alchemist 2017 – Железният алхимик

Нов филм за Гру означава много смешни моменти с минионите. Ще видим и някой нов клип вероятно с тях. Очакваме и втора и трета част на техният филм, така че пригответе се.

Наистина това което видяхме не ни се нрави много, защото няма никакво продължението нито начало. Това не е толкова трейлър, колкото кратка история относно партньорството между Гру и Луси, което тя нарича „Груси“.