Нови филми – Deepwater Horizon – 2016 екшън филм

Нови филми по истински случай скоро не сме виждали. Време е.

Предполага се, че този филм е сниман по истински случай с горяща платформа за добив на нефт в морето. Ние лично не сме запознати със случаят, но такива филми наистина те карат да се замислиш, как всяка работа има своите рискове и колко може да струва да работиш там.

нови филми

Както в началото на филмът виждаме, това е платформа за добив на нефт. Не е първият филм които сме гледали с подобен сюжет, но такива по някаква причина винаги са интересни на хората.
Всичко работи нормално, всичко е във синхрон, докато не се случва това бедствие. Да се счупи някоя част и всичко да избухне.

Всички нови филми са типично холивудски.
Може наистина така да се е случило, но замисляте ли се, че целият филм, ще е една горяща платформа, един мъж които помага на другите и жена, която си скъсва очите да плаче? Къде е развитието, къде е историята, само това ли ще гледаме?

Ако сте редовен кино маниак и следите нови филми, ще знаете, че трейлъра не показва нито началото на историята, нито краят. Това ни дава някаква малка надежда, че може да има още материал зад всичко това.

Не забравяйте, че това не е тиизър, а нормален филмов трейлър. Трябваше да има малко повече история до сега, а не само да гледаме някакви горящи парчета метал. Ще е наистина хубаво, да се разбере повече за историята, как се е случило, какво ще стане след това, колко хора са оцелели и прочее.
Вижте също –
Live by Night – Живей нощ за нощ 2017

Ако не сте фенове на подобни филми, то ние не ви го препоръчваме. Дори само от трейлъра се вижда, колко малка история, ще е това. Може да гледаме нещо подобно на Титаник или нещо, което е направено прекалено набързо. Изборът е изцяло ваш, но не мислим, че ще стигнат далече с подобно заглавие.